Flush

Our project in de Bijlmer reached a crucial level. The first 3 layers of Kameleon are now in place. A spacious courtyard will be constructed on top of the 5 meter high retail floor and two layers of parking. The elevated garden-to-be will feature a creek and is now exactly flush with the sensational subway track. Both elevated levels will be visually connected through a large opening in the front facade; the view to and from Kraaiennest Station will be framed through this ‘Fenetre Urban’.

http://www.nlarchitects.nl/slideshows/uc/kameleon/


One Response to “Flush”

  1. Tweets that mention Flush « NL Architects Blog -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by Y Magazine. Y Magazine said: Colorful NL Architects projects in the Bijlmer: https://nlarchitects.wordpress.com/2010/04/28/flush/ http://ff.im/k6URv […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: